tiistai 25. lokakuuta 2011

Utenaa, CosplayGaalaa ja videoita

Viikonlopun CosplayGaalasta hyvin selvinneenä jaksoin editoida muutamat kuvat julkaisukelpoisiksi! Kunnon photoshoottia ei saatu aikaiseksi, koko päivä meni lähinnä tuomarointihuoneessa ja mehut menivät pitkälti pukuja ja esityksiä tiiraillessa. Tein Gaalaan Utenan leffaversion josta mainitsin joskus aiemmin, ja luulen että Utena lähtee mukaan myös Frostbiteen, en ihan usko ehtiväni uutta pukua tammikuuksi väsäämään koska elämä.

Utenasta otettiin kuvia vasten sitä Glorian valkoista, värivalaistua seinää, jossa varmaan kaikki muutkin ottivat kuvansa. :D Kuvista tuli mukavan erilaisia kuin cosplaykuvat yleensä omissa kansioissani, spottien värit ovat melkoisen ääripäistä mutta tykkään että on välillä vähän jotain erinäköistä. Pidemmittä puheitta kuvaspam!














Kuvat otti YumiKoyuki. Puvusta korjailuun lähtee hattu sekä ainakin kaulus, joka ei tahtonut pysyä siten miten piti. Peruskaavojen piirtämisajoista ilmeisesti laihtuneena joudun myös irrottamaan housujen vyötärökaitaleen ja ottamaan muutamia senttejä vyötäröltä pois.

Tämän vuoden Gaala oli ensimmäinen Gaala jossa olin mukana, Gloria toimi tapahtumapaikkana ilmeisesti edellisvuosia paremmin kun porukkaa ei ollut aivan tungokseksi asti. Lieneekö syynä conien lisääntynyt määrä, kaikista mehut vienyt Tracon vai se, ettei tieto Gaalasta kulkenut kovin monelle, mutta tämän vuoden Gaala taisi kärsiä jonkin sortin kävijäkadosta - kisaajapuolella se ainakin näkyi. Yksilökisassa osallistujia oli alle kymmenen ja ryhmiä kisassa oli vain neljä. Saa nähdä, miten ensi vuonna käy, jos Gaala pysyy pystyssä.
--

Voisin myös poiketa perinteisestä päivitysmallistani ja iskeä tähän merkintään vielä pari videota! Toinen on ihan oikeasti cosplayaiheinen! Toinen on hiphop-tanssiesitys Footlightin kevätnäytöksestä viime keväältä jossa olin itse mukana, ja voin perustella videon laittamista blogiin vaikka.. lavaesiintymisellä. :D Oikeasti lupasin parille tutulle laittaa näytösvideon tänne, vaikka se onkin äärimmäisen pikselinen.

Cosplaypuolen video on Berserker!Painen kaulakorun tekemisestä. WIP-merkintöjä tulee tehtyä aina silloin tällöin ja teki mieli kokeilla, saisiko jonkin pienen jutun tekemistä alusta loppuun videoitua fiksuksi paketiksi. Fiksuudesta en tiedä, mutta kasassa se nyt joka tapauksessa on, joskin kuvalaadultaan hieman vaatimattomana.





Ja sitä tanssaamista. Ääni tulee jostain tuntemattomasta syystä hieman jäljessä. Laatu on hieman mitä on, mutta mikäli tuosta selvää saa, olen se sinilippiksinen ja -paitainen jammailija.




Ja niin, mikäli Elina ei ole spämmännyt vielä tarpeeksi, WCS-blogi löytyy allaolevasta linkistä. Stalkatkaa!

Team Finland 2012

4 kommenttia:

  1. Nyt on pakko kysyä, että mistä materiaalista teit tuon Berserker!Painen korun? :D

    VastaaPoista
  2. The Maziger: Videossa pitäisi (jos se siis toimii kunnolla :D) lukea, että koru on tehty Paperclay-nimisestä paperipohjaisesta massasta. :>

    VastaaPoista
  3. Ilmeeni kun Paineen kaulakoru. Miten joku voi olla noin hyvä! Siis aivan tajuttoman hieno : D

    VastaaPoista
  4. Hansku: Kiitos! Pikkunäpertely on lievästi lempipuuhaani. :D

    VastaaPoista